« Tilbage

Duejagt i Entre Rios

Den lokale bestand af duer er de senere år eksploderet i Entre Rios-provinsen på grund af en forøget landbrugsproduktion i området. Området råder over våde, grønne marker, som i voksende grad bliver omlagt til soja-, majs- og durra-produktion. Dette har tiltrukket et ualmindelig højt antal duer. Når du skyder duer i Entre Rios er den eneste grænse din lyst til at skyde.

Lidt afhængig af årstiden vil man normalt jage frem til middag. Derpå transporteres jægerne tilbage til lodgen, hvor der serveres en rigtig lækker barbecue frokost i skyggen, og selvfølgelig indgår Argentinas berømte oksekød og skønne vine i menuen. Derefter mulighed for en lille siesta, inden man kl. 14 – 14:30 starter jagten igen. Der jages normalt til mørket næsten falder på. Efter endt jagt køres tilbage til lodgen, hvor værten venter med cocktails og stor middag.

Jagtområderne bliver nøje fordelt og outfitteren forsøger at holde et moderat jagtryk på alle områder, for altid at sikre sig det maksimale antal duer. Jagtområderne er beliggende imellem 20-45 minutters kørsel fra lodgen og transporten finder sted i en af outfitterens minibusser med klimaanlæg mm.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser