« Tilbage

Harrison Lake

Vores outfitter råder over et fantastisk område tæt ved byen Vancouver i British Columbia, nær Harrison Lake.

Jagtområdet er beliggende nordøst for byen Vancouver, og er placeret ved Harrison Lake. Dette område er karakteriseret ved dets frodige kystnære og bjergrige terræn, som oftest indebærer at der er en mere vedvarende fødekilde for sortbjørnene, såsom store laksestimer, rigeligt med bær og et tempereret regnskovs agtigt klima, der alt sammen er med til at bjørnene stortrives i dette område. I dette jagtområde kan der kun jage op til 2-4 jægere ad gangen.

I jagtområdet finder man mange af British Columbias jagtbare vildtarter, såsom grizzly bjørn, store sortbjørne, canadisk elg, sneged og ulv.

Vore jægere mødes med outfitteren i Vancouver, hvorefter man transporteres ud til jagtområdet. Under jagten bor vores jægere i teltcamps eller små vildmarkshytter, alt efter hvor i området der jages.

Selvom landskabet er meget kuperet og bjergrigt, kræves det ikke at man er i super fysisk form for jage sortbjørne i dette område. Succesraten på sortbjørnejagterne er høj, så tålmodighed, tillid til din jagtguide og et velplaceret skud er alt du behøver for at opnå succes på din sortbjørnejagt.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser