« Tilbage

Jagtområde ved Nuuk

Terrænet er meget kuperet og man skal kunne vandre mellem 10 og 20 km om dagen i op til 1000 højdemeter. Dette er vild og stort set uberørt natur. Her er det vejret, vinden og dyrene, der styrer, og vi er gæsterne. I de områder vi jager er der stort set ingen infrastruktur, hvilket naturligvis også stiller store krav til sikkerhedsudstyr og signalanlæg. Terrænet er meget kuperet og stedvis ret ufremkommeligt.

Ligeledes skal man påregne at kunne bære sit rensdyr ned fra fjeldet igen. En stor tyr kan godt veje 75 til 100kg. Det er vigtigt, at man har gode vandrestøvler på som er godt gået til, samt fornuftigt jagttøj, som kan klare sne, regn og slud, men også kan klare sol og varme. Vejret kan være meget omskifteligt, så man kan hurtigt blive fanget med den forkerte påklædning.

Terrænet er meget åbent, så man skal regne med at skyde på lidt længere afstande end i Danmark, derfor vil det være en god ide at træne på afstande på optil 200-250 m, hvis det er muligt. Mindste tilladte kaliber til trofæjagt er 243 WIN. Der er ikke krav om blødnæset ammunition, men det anbefales.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser