« Tilbage

Jawor

Vort statsrevir Jawor omfatter et areal på i alt 10.229 ha, hvoraf de 5.994 ha er skov, mens de resterende 4.235 ha er landbrugsarealer og engområder. Skoven består af 55% eg og 30% nåleskov, men der er også birk, bøg, el og asp. Området er til dels fladt og til dels bakket (op til 600 meter o.h.). Jawor råder over 121 hochstande og hochsitze samt 29 foderpladser. Der kan jage 3-4 jægere ad gangen på individuel jagt, mens drivjagterne gennemføres for grupper på 10-14 jægere.

På reviret findes der både råvildt, kronvildt, vildsvin og muflon. Der nedlægges hvert år omkring 45 bukke. Trofæmæssigt ligger de fleste på under 350 gram netto, men der nedlægges også bukke på over 350 gram. Den årlige kronhjortekvote er på 16 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 4-6,5 kg, men hjorte op til - og over -
8 kg forekommer dog stort set hvert år. Der er en tæt vildsvinestamme på Jawor, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem samt på de 5 drivjagter i efteråret og vinteren. Jawor er desuden hjemsted for Polens største fritlevende bestand af muflon, hvor vi pr. jagtsæson kan sælge 15 muflonvæddere samt naturligvis får og lam.

Jawor ligger 160 km fra grænseovergangen v. Forst/Olszyna, 10 km fra byen Jawor og 30 km fra Legnica, som er de nærmeste større byer, og 75 km fra Wroclaw, som er den nærmeste internationale lufthavn. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 7,5 timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 5 timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser