« Tilbage

Kalahari

Den velkendte Kalahari-region har berørt menneskeheden i årtier med sine unikke mystiske kræfter og fortryllende afrikanske stemning. Dens jagtområder er verdenskendte og hjemsted for de San-indfødte, som har beboet dette område i årtusinder og navngivet det med stolthed.

Dette vilde og unikke økosystem, der strækker sig over tre lande i det sydlige Afrika vil ubetinget udfordre jagtånden i ethvert menneske. Revirets 10.000 hektar ligger ved indgangen til dette fortryllende paradis, hvor klitterne stabiliseres ved vegetation og former en afrikansk savanne, der stolt huser Acacia og Camelthorn, Black thorn og Sweet thorn samt det maleriske Shephert’s tree og White raisin bush. Dette kombineret med betagende solnedgange, den sandede Kalahari jord, og et rigt fugleliv giver en unik og uforglemmelig afrikansk oplevelse.

Jagten foregår til fods ligesom de historiske indbyggere altid har gjort det – Bushmen af Kalahari. De perfektionerede ikke kun deres ultimative jagtfærdigheder gennem deres respekt og viden om naturen, men også gennem deres traditionelle måde at ære princippet om fair jagt på. Du vil her opleve tilfredsstillelsen af at virkelig have fortjent dit trofæ.

Dette jagtområde ligger i Sydafrikas største provins, Northern Cape, 350 km. fra Kimberley, som er den nærmeste lufthavn.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser