« Tilbage

Kirov

Kirov ligger ca. 800 km nordøst for Moskva i den europæiske del af Rusland. Kirov regionen, eller som det korrekte navn hedder på russisk Kirov Oblast er en af 46 oblaster i den Russiske Føderation. Oblasten har et areal på 120.374 km² og 1.297.474 indbyggere. Det administrative center er placeret i byen Kirov, der også er oblastens største by med 493.336 indbyggere.

Vores yderst seriøse partner råder her over mere end 20 jagtområder af enorme dimensioner. Landskabet er forholdsvis fladt, lettere kuperet med overvejende skov, ca 70% som afbrydes af vidtstrakte enge, sumparealer og landbrugsarealer. Helt ideelle betingelser for vildtet og her finder man gode bestande af elg, bjørn, vildsvin samt de store skovfugle, tjur og urfugl og endelig finder man også her los og ulv.

Efter ankomsten i lufthavnen i Moskva mødes man med tolken, som også er behjælpelig med afviklingen af våbenformaliteterne og leder en videre fra lufthavnen til banegården, hvorfra turen går videre med nattog i sovevogn på 1. klasse. Den legendariske Transsibiriske jernbane går igennem Kirov, så selv om det kun er en forholdsvis kort strækning der er tale om, er det spændende at opleve denne togtur.

Efter ankomst i Kirov næste morgen, bliver man hentet af jagtarrangøren på togstationen og bragt til reviret i bil. Den sidste transport med bil tager ca. 3 timer. Indkvarteringen er ofte privat i en mindre by. Man forsøger altid at placere indkvarteringen i en for jagten strategisk rigtig by.

2. - 7. dag, 5-7 dages jagtophold.

Den 7/9. dag kan man kun gå på jagt om morgenen. Derefter bliver hjemrejsen forberedt, som også foregår med nattoget fra Kirov til Moskva. Efter ankomst i Moskva bliver man også hentet på banegården, og ofte er der tid til lidt sightseeing i Moskva før flyrejse retur til Danmark

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser