« Tilbage

Kliniska

Vort statsrevir Kliniska omfatter et areal på i alt 16.589 ha, hvoraf de 12.611 ha er skov, mens de resterende 3.978 ha er landbrugsarealer og eng. Skoven består først og fremmest af nåleskov (86%). Området er hovedsageligt fladt. Kliniska råder over mere end 85 hochstande og hochsitze samt 32 foderpladser. Der kan på individuel jagt jage op til max. 6 jægere ad gangen, men 4 jægere er mest optimalt. Drivjagterne arrangeres for grupper på 12-14 jægere.

På reviret findes både råvildt, kronvildt og vildsvin med kronvildtet som den fremherskende vildtart med en årlig afskudsplan på op imod 200 stk. Der nedlægges hvert år 40 bukke. Trofæmæssigt ligger de fleste på under 280 gram netto, men der nedlægges også bukke på over 300 gram. Den årlige kronhjortekvote er på omkring 25 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 5-6 kg, men en del trofæer over 7 og sågar 8-9 kg forekommer fra tid til anden.  Der er en god bestand af vildsvin på Kliniska, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem samt på de 4 drivjagter i efteråret og vinteren.

Kliniska ligger 40 km fra grænseovergangen v. Kolbaskowo (Szczecin), 30 km fra Szczecin, som er den nærmeste større by og 25 km fra lufthavnen v. Goleniow.  Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 5½ timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 2½ timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser