« Tilbage

Statsrevir på 104.000 ha fordelt på 8 revirer

Statsreviret er bestående af i alt 8 jagtområder og er beliggende i det sydvestlige hjørne af Ungarn. Sammenlagt er området et af Ungarns største på i alt 104.000 hektar, hvilke er beliggende i Somogy County, som betegnes som en af Ungarns mest vildtrige regioner overhovedet. Der er 8 adskilte jagtdistrikter på området, hvor alle af de store europæiske vildtarter er hjemmehørende – herunder kronvildt, dåvildt, muflon, vildsvin og råvildt.

De største jagtområder er Lábod og Szantód på hhv. 48.200 hektar 18.600 ha og huser en af Ungarns største fritlevende bestande af dåvildt. Her kan man opleve en intens brunstjagt på dåhjort i oktober, hvor skoven er fuld af gryntende dåhjorte dagen lang. Samtidig er kvaliteten af vildtbestanden helt i top og den yderst professionelle og stramme forvaltning sikrer fremragende genetik og trofækvalitet.

Alle områderne huser fremragende bestande af dåvildt og der nedlægges årligt et passende antal hjorte samt dåer og kalve, som er forudbestemt i forhold til en fastsat afskydningsplan. De tilknyttede jagtguider har stor erfaring inden for hjortejagt og kan vurdere trofæstørrelsen meget præcist.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser