« Tilbage

Ladek Zdroj

Statsreviret Ladek Zdroj ligger i Sudeterbjergene i det sydvestlige hjørne af Polen tæt ved den tjekkiske grænse. Reviret omfatter et areal på i alt 11.428 ha, hvoraf de 9.323 ha er skov, mens de resterende 2.105 ha er landbrugsarealer og enge. Skoven består hovedsagelig af nåleskov. Sudeterbjergene er bløde, skovklædte bjerge med meget høje graner og rigelig bundvegetation i form af græs og bregner. Ladek Zdroj råder over75 hochstande og hochsitze samt 20 foderpladser. Der er mulighed for spændende pürschjagt fra hestevogn under forudsætning af, at det bestilles i forvejen. Der kan jage op til 6 jægere ad gangen.

På reviret findes råvildt, kronvildt samt vildsvin med kronvildt som den fremherskende vildtart. Der nedlægges i øjeblikket kun enkelte bukke. Der nedlægges omkring 160 stk. kronvildt pr. jagtsæson – heraf ca. 40 hjorte - langt de fleste med en trofævægt på 3,5-5,0 kg, men trofækvaliteten har de seneste år vist fremgang. Der er normalt en rigtig god brunst på Ladek, og det kuperede terræn byder på god og udfordrende hjortejagt. Vildsvinene jages hovedsagelig i kombination med jagt på hjort
og hundyr.

Ladek Zdroj ligger 300 km fra grænseovergangen v. Forst/Olszyna, 90 km fra byen Walbrzych, som er den nærmeste større by og 125 km fra Wroclaw, som er den nærmeste internationale lufthavn. Fra den dansk/tyske grænse er der 880 km, svarende til godt 9 timers kørsel. Forventet køretid fra Rostock er ca. 7 timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser