« Tilbage

Legnica

Statsreviret Legnica omfatter et areal på i alt 8.986 ha, hvoraf de 5.571 ha er skov, mens de resterende 3.415 ha er landbrugsarealer, enge og søer. Skoven består først og fremmest af nåleskov (69%) og eg (19%), men også af områder med bøg og birk Området er hovedsageligt fladt, men med bløde bakker på dele af reviret. Legnica råder over 77 hochstande og hochsitze samt 8 foderpladser. Der er mulighed for kørsel i hestevogn (mod bestilling), men ikke i forbindelse med jagten. Der kan jage 3 jægere ad gangen på individuel jagt, mens drivjagterne arrangeres for grupper på 8-12 jægere.

På reviret findes der både kronvildt, råvildt og vildsvin. Der nedlægges hvert år 55 bukke. Trofæmæssigt ligger de fleste på 200-350 gram netto, men der nedlægges også en del stærke bukke på over 400 gram. Den årlige kronhjortekvote er på 11 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 4-5 kg, men trofæer over 6 kg forekommer dog ofte. Der er en tæt vildsvinestamme på Legnica, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem og på drivjagter i efteråret og vinteren.

Legnica ligger 125 km fra grænseovergangen Forst/Olszyna, 30 km fra byen Legnica, som er den nærmeste større by og 100 km fra Wroclaw, som er den nærmeste internationale lufthavn. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 7 timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 5 timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser