« Tilbage

Luangwa Valley

Nyamvu og Nyakolwe:

Nyamvu er et for Zambia forholdsvis lille men eksklusivt område i Luangwa Valley. Området har en meget stor bestand af roan, leopard, løve, antiloper, flodheste, krokodiller og også bøfler. Jagtområdet er på over 50.000 ha og er det virkelige ægte vilde Afrika. Området er sammenhængende med Nyakolwe på 65.000 Ha. Trofækvalitet på roan er exceptionel og der vil være mulighed for at skyde roan tæt på 30", ligesom der er enkelte Sable på kvoten. Hvis man ønsker at jage bøffel på den gammeldags hårde måde med tracking af bøfler i flere timer er dette stedet. I dette område skal det bemærkes at vi har haft 100% succes rate på jagt efter leopard på alle vores jagter. Campen er nybygget, muret op med stråtag i udsøgte materialer. Der er badeværelse i hver bungalow, i meget høj kvalitet, med bruser og toilet. Fælles spiseområde, hvor man kan kigge ud over floden, mens man indtager de yderst veltilberedte måltider.


Lower Lupande

Kendt for sin vildtrigdom og er nok det fineste jagtområde i Zambia. Luangwa udgør en del af den enorme “Rift Valley”, som løber hele vejen gennem det afrikanske kontinent fra Egypten til Cape. I Luangwa er der 4 Nationalparker og 7 jagtområder, hvor vore jagter primært finder sted i Lower Lupande, som er på 200.000 ha.  Lower Lupandes vildtkoncentration på både elefanter, bøfler, antiloper samt de store katte er helt fantastisk. Gennemsnitstrofævægt på elefant har været på 50 pund. Derudover kan der jages flodhest, krokodille, eland, kudu, common waterbuck, zebra, hartebeest, puku, Sharpes´s grysbok, vortesvin, bushbuck, duiker, bavian, hyæne, sjakal. Campen er en traditionel afrikansk jagtcamp, opbygget i strå. Komfort og service er af høj kvalitet, men ingen luksus. Hver hytte har eget bad og toilet. Campen har en skøn beliggenhed ned til Luangwa floden, hvor man kan sidde og nyde synet af et utal af flodheste og krokodiller. Om aftenen høres både løver og leoparder i campen, så stemningen i de hyggelige omgivelser er helt i top.


Bangweulu Swamps

Dette enorme vådområde er på størrelse med Okavango Deltaet, og er fyldt med versvømmet vildnis, små øer, sivskove og skjulte laguner. Bangweulu ligger i den nordlige del af Zambia og er hjemsted for et utal af usædvanlige fugle. Området er specielt kendt for en god bestand af den sky sitatunga antilope samt den sjældne black lechwe. Black lechwe kan kun jages i dette område, som desuden kan tilbyde gode trofæer af oribi, zebra og tsessebe. Jagten foregår mellem store flokke af både bøfler og elefanter. Jagten i Bangweulu Swamps kræver såvel god fysik som en positiv holdning til krævende og udfordrende jagt. Campen ligger ude i sumpen og er en forholdsvis primitiv camp bygget i græs. Hver hytte har eget bad og toilet.Dog er der også mulighed for flycamp, hvor man kører længere ind i sumpen for at jage og der vil man bo i telt og disse campforhold er meget primitive.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser