« Tilbage

Lukwati South Game Reserve

Lukwati er beliggende i det vestlige Tanzania og er et fantastisk big game område, som rummer noget af det absolut bedste Big Game som Tanzania kan byde på. Det et af de mest produktive og bedst beskyttede jagtområder, og de tidligere koncessionshavere har gjort en stor mangeårig indsats for vildtforvaltning og krybskyttekontrol, og områdets afsides beliggenhed sikrer naturligvis også vildtet.

Fra Lake Rukwa’s nordøstlige bredder strækker koncessionen sig mod øst over the ”Escarpment” til store uberørte miombo skove. Området er berømt for store bøfler, sable, masser af leoparder, og en meget høj succesrate på store mankeløver. Lukwati har en rigtig god vildtbiotop og en stor diversitet: Den store sø, Lake Rukwa, marsk- og sumpområder, skove, floder, åben savanne, klipper, bjerge, og naturlige kilder.

I Lukwati kan der jages følgende vildtarter: Løve, bøffel, leopard, elefant, sable, kudu, roan, eland, flodhest, krokodille, Lichtenstein’s hartebeest, defassa waterbuck, zebra, southern reedbuck, vortesvin, oribi, bushpig, common duier, impala, hyæne og sjakal.

Man kan enten flyve med charter hele vejen til Lukwati fra enten Arusha eller Dar Es Salaam, eller med indenrigsfly til Mbeya, hvorfra der er ca. 4-6 timers kørsel til campen, afhængig af vejforholdene.

Jagtsæsonen i Tanzania er fra 1. juli til 31. december, og den bedste periode i Lukwati er fra august til november.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser