« Tilbage

Limpopo Safaris

Limpopo Safaris’ jagtområde er på ca. 45.000 hektar, som ligger midt i en storslået og uberørt natur, en såkaldt bushveld i et meget kuperet område med masser af baobabtræer og mere åbne områder med akacietræer. Floden Njelele, som er en biflod til Limpopo floden, løber gennem reviret og skaber de perfekte omgivelser for den eksotiske bushbuck og nyala.  

Du finder dette område i det nordligste hjørne af Sydafrika og Limpopo-provinsen, og det grænser op til den legendariske Limpopo-flod. Limpopo dalen er et smukt uspoleret område med et varieret terræn med små bjerge, bakker, fladt terræn og savanne. Ikke mindst på grund af den høje indkvarterings-standard og mangfoldigheden af de mange forskellige vildtarter har Limpopo Safaris siden sin start i 1996 haft et stigende antal gæster hvert år. Trofækvaliteten er også helt i top, således er medaljetrofæer ingen sjældenhed. Antallet af guldmedalje trofæer har, p.g.a. afskydningspolitikken, været stigende gennem de senere år.   

Flere og flere jægere vælger at medbringe familien, da området og indkvarteringen egner sig til en familieferie, og der bliver gjort meget for, at alle familiens medlemmer får en super god ferie.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser