« Tilbage

Mixed bag in Entre Rios

Den lokale bestand af duer er de senere år eksploderet i Entre Rios-provinsen på grund af en forøget landbrugsproduktion i området. Området råder over våde, grønne marker, som i voksende grad bliver omlagt til soja-, majs- og durra-produktion. Dette har tiltrukket et ualmindelig højt antal duer.

Samtidig findes der også nogle fremragende muligheder for andejagt i de store vådområder i regionen og langs Parana floden. Der findes mange forskellige jagtbare andearter, hvilket gør jagten helt specielt – I Argentina er der kvoter på andejagterne og det er derfor kun tilladt at nedlægge 20-25 ænder pr. jæger/dag. Udover due- og andejagt, tilbydes der også agerhønsejagter for stående hunde.

Udover halgbøssejagten, tilbydes der også jagt efter storvildt på nogle af de lokale farme i Corrientes området. Jagten finder sted på fri vildtbane og de typiske arter der jages er Blackbuck antilopen, Axis hjorten og vildsvin. Derudover findes der også en god bestand af sydamerikansk vandbøffel, hvilke også er jagtbare.

Parana floden tilbyder verdens bedste ferskvandsfiskeri efter ”Golden Dorado”, som virkelig byder på noget underholdende fiskeri. Der fiskes fra bredden eller fra både langs Parana floden og det er muligt at flue- eller spinnefiske alt efter smag og behag.

Sæsonen starter i Maj og slutter i August. 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser