« Tilbage

New Mexico

New Mexico er en amerikansk delstat i USA, der grænser op til Texas mod øst og syd, Mexico mod sydvest, Arizona mod vest, Utah mod nordvest, Oklahoma mod nordøst og Colarado mod nord.

Der tales både engelsk og spansk og de spansktalende udgør over 40% af befolkningen, hvilket stammer tilbage fra den spanske befolkning, som levede i New Mexico før det blev en del af USA. Dette ses også tydeligt på statens arkitektur, som er meget spansk orientertet og det samme gør sig gældende for maden, hvor spanske favoritter som tortillas og bønner er meget populært.

New Mexico er kendt for sin gode jagt på Pronghorn Antilopen, men der findes også gode jagtmuligheder på Elk og Mule Deer hjort.

Mange af vores jagtområder ligger hovedsagligt i den nordlige del af New Mexico, med udgangspunkt fra byen Raton. Området byder på smukke og vildtrige terræner i afvekslende natur fra prærielandskaber til bjergrige og stenfyldte område.

I disse områder kan vil tilbyde guidede jagter på Pronghorn antilope, hvor der jages på private rancher med gode vildtbestande.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser