« Tilbage

Nordlige British Columbia

Selve jagtområdet er beliggende ved British Columbias nordlige grænse ved Yukon-floden, som udspringer ved Atlin Lake i British Columbia. Jagtområdet ligger flere hundreder kilometer fra civilisationen og der venter derfor den ultimative vildmarksoplevelse for vores jægere.

Efter ankomst til byen Whitehorse i Alaska, begynder jagten med en charterflyvning til det nordlige British Columbia, hvor jægernes flyves til en af områdets fantastiske base camps. Her finder vore jægere opvarmede hytter, et fuldt udrustet køkken som serverer hjemmelavede retter, varme brusebade og et erfarent og gæstfrit personale.

Efter et varmt morgenmåltid, forlader man campen på hesteryg ved det første dagslys sammen med sin guide og wrangler, og jagten kan herefter begynde. Det kan forventes at man tilbringer et par timer i sadlen hver dag, men det varierer afhængigt af hvor man spotter vildtet og din guides plan for dagen. For jægere der ikke foretrækker at ride på heste eller blot ønsker oplevelsen, er det også muligt at jage Moose fra båd på nogle af områdets store søer.

Med en stor vildtbestand og den fremragende trofækvalitet, er dette jagtområde som ingen andre steder i Nordamerika. Man behøver ikke bevæge sig langt fra jagtlejrene for at jage elge, caribou, sneged eller bjergfår. Muligheden for at jage så mange arter fra et enkelt sted er helt unikt.

Området er mere end bare et rigt dyreliv og store trofæer; området er også utrolig naturskønt med mange bjerge og dale og varierende landskab.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser