« Tilbage

Revir - Bukkejagt i Tyrkiet

Som nævnt er det kun i visse egne af Tyrkiet at man finder råvildt, men de primære jagtområder ligger i Sortehavsregionen samt i Marmara-regionen. Generelt er der tale om store ganske kuperede skovklædte områder, med en blanding af ege- og fyrreskove, lysninger og engarealer samt ganske tæt krat. En rigtig god biotop for både råvildt og vildsvin. Revirerne varierer i størrelse men er generelt på mange tusinde hektar.

Som i øvrige dele af Europa foregår jagten som morgen- og aften pürsch, hvor man enten pürscher eller sidder på anstand og der er altid tale om jagtføring 1:1. Selvom man kan jage råbuk i Tyrkiet fra 1. maj til 31. oktober vil vi anbefale at man tager afsted enten i maj eller i brunsten som falder i sidste halvdel af juli og første halvdel af august. I maj er temperaturen omkring 20-25 grader, og i sommerperioden ligger den normalt på 30-35 grader.

Man må ikke forvente at jagtføreren har de store sprogkundskaber, men hvis han ikke taler engelsk eller tysk er der en tolk i indkvarteringen, og på selve jagten plejer der meget sjældent at være sprogproblemer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser