« Tilbage

Yukon

Ultimativ vildmarksoplevelse og trofæer i verdensklasse!

Området strækker sig over 5,6 millioner hektar ren vildmark og terrænnet varierer fra naturskønne bjergområder, store plateauer, brede dalgange og hundredevis af kilometerlange floder og utallige søer, deriblandt bjergkæderne Cassiar Mountains, Pelly Mountains og Cambell Mountains Range som er det højeste bjerg i området med sine 2.350 m.

Dette jagtområde er et af de sidste store områder, som endnu ikke er blevet delt op og udforsket til fulde. De fleste af jagterne foregår i 1000-2000 meters højde. Jagtresultaterne de seneste år har været fantastiske, med mange rekordstore trofæer, takket være områdets størrelse samt det lave jagttryk på vildtet i dette fantastiske vildmarksområde.

Moose populationen i dette jagtområde er rigtig tæt og er estimeret til at være 3 gange større end noget andet sted i hele Nordamerika. Man regner med at der befinder sig op til 10.000 individer i jagtområdet og mere end 100 forskellige områder hvor vores outfitter kan placere vore jægere. Trofæmæssigt er Alaska Yukon Moose den største af sin art og gennemsnittet pr. nedlagte tyr i dette området ligger på imponerende 60”. Dog bliver der hver sæson nedlagt tyrer helt op til 70”.

Udover moose, har området også en af Nordamerikas tætteste bestande af grizzlybjørne og er det område som får tildelt flest licenser årligt. Derudover findes der også mindre bestande af mountain caribou, sortbjørn og ulv, hvilke også er mulige at nedlægge under jagten.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser