« Tilbage

Revir - Tadsjikistan

Vor partner råder over to forskellige revirer i Pamirbjergene. Der er tale om et vildt og flot bjerglandskab. Marco Polo holder til i forholdsvis flade områder, bjergenge med gode græsningsmuligheder, så det er ikke på grund af et meget stejlt terræn at jagten er anstrengende, men mere på grund af højden.

Man jager fra bjergryggene, hvor man bruger meget tid på at spotte bjergskråningerne og græsgangene. Hver jæger er guidet af 2-3 personer, og guiderne tager sig også af at sætte camps op, tilberede måltider, spotte terrænet, skinne trofæer etc. Når man har lokaliseret en god vædder indledes pürschen. Man jager i op til ca. 5.000 m.o.h, så derfor er det vigtigt at være i rimelig god fysisk form. Man skal forvente lange skudafstande, op til 400-500 m er ikke usædvanligt på en Marco Polo jagt, så det er vigtigt at have trænet med sin riffel.

Under normale omstændigheder vil man have nedlagt sin Marco Polo på 2 til 4 dages jagt, og derpå går turen tilbage til hovedlejren, hvor man kan slappe af, få lidt god mad, blive vasket og få en velfortjent søvn i sin gode seng. Efter en eller to dages afslapning i hovedlejren rider man ud i de højereliggende bjerge på jagt efter mid-asian ibex. Jagt på ibex varer normalt også 2 eller 3 dage, og hvis man stadig har lidt tid tilovers af jagten, vil de sidste par dage blive benyttet til afslapning i hovedlejren, måske en tur i saunaen eller mindre ture ud i den flotte natur. Den gennemsnitlige trofæstørrelse på ibex ligger på 105 – 120 cm.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser