« Tilbage

Rzepin

Statsreviret Rzepin omfatter et areal på i alt 8.317 ha, hvoraf de 4.970 ha er skov, mens de resterende 3.347 ha er landbrugsarealer og enge. Skoven består hovedsagelig af fyr. Området er hovedsageligt fladt.  Rzepin råder over 144 hochstande og hochsitze.  Der kan jage op til 3-4 jægere ad gangen på individuel jagt.

På reviret findes der både råvildt, kronvildt og vildsvin samt en meget lille bestand af dåvildt. Der nedlægges hvert år ca. 52 bukke. Trofæmæssigt ligger de fleste på under 280 gram netto, men der nedlægges også enkelte bukke over 300 gram. Den årlige kronhjortekvote er på 12 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 5-6 kg, men enkelte trofæer over 7 kg forekommer dog hvert år.  Der er en tæt vildsvinestamme på Rzepin, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem og på drivjagter i efteråret og vinteren.

Rzepin ligger 22 km fra grænseovergangen v. Słubice-Frankfurt/Oder, 65 km fra Gorzów Wlkp., som er den nærmeste større by, 170 km fra Szczecin (fra lufthavnen Goleniow dog 185 km) og 130 km fra Berlin, som er de nærmeste internationale lufthavne. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 5½ timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 3½ timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser