« Tilbage

Singou & Ouamou

Selve jagtområdet, som består af to sammenhængende koncessioner Singou og Ouamou, er beliggende 350 km øst for hovedstaden. Det er et meget stort revir på hele 260.000 ha, og regnes for at være en af de absolut bedste koncessioner i landet med en god og varieret vildtbestand af en række interessante vildtarter såsom western savanne bøffel, western roan, major hartebeest, western kob, defassa waterbuck, harnessed bushbuck og Nigerian bohor reedbuck. Derudover ses der i området også løve, flodhest, elefanter oribi, vortesvin og bavian. Løverne er typisk vestafrikanske uden manke, men generelt store af krop.

Der er udelukkende tale om jagt på fri vildtbane, og selvom der er en del mindre veje i jagtområdet, må man være indstillet på lange marcher, så derfor er det bestemt en fordel af være i god fysisk form. Oftest finder man om morgenen et godt og lovende spor, og herefter kan man følge de fantastisk dygtige sporeres arbejde, ofte over adskillige kilometer, indtil man forhåbentlig kan komme på skudhold. Terrænet er  let kuperet, med tæt vegetation, men meget varieret.
Generelt har alle tilbagemeldinger fra vore testjægere gået på, at man normalt så elefanter, bøffel og de forskellige antilopearter hver dag, og også spor af løve. Hvis man ønsker at jage løve, skal man vælge den varme tid fra ultimo marts og i april, da løverne i den periode vil komme til de få vandhuller, hvorfra man så kan spore dem.

Der er udelukkende tale om jagt på fri vildtbane, og selvom der er en del mindre veje i jagtområdet, må man være indstillet på lange marcher, så derfor er det bestemt en fordel af være i god fysisk form.

Oftest finder man om morgenen et godt og lovende spor, og herefter kan man følge de fantastisk dygtige sporeres arbejde, ofte over adskillige kilometer, indtil man forhåbentlig kan komme på skudhold. Terrænet er  let kuperet, med tæt vegetation, men meget varieret.

Jagtvæsenet i Burkina Faso har en restriktiv afskydningspolitik, og hvert jagtområde får årligt tildelt en ganske bestemt kvote, som nøje bliver overholdt. Organisationen er meget professionel, og med på jagten følger altid en såkaldt game scout, som påser at alt går korrekt til. Man gør en stor indsats for at forbedre forholdene for vildtet, bl.a. med vandhuller, krybskyttekontrol m.v.

Sæson:
Jagtsæsonen er fra 1. januar til 31. maj.  De bedste måneder er januar, februar og marts, hvor jagtforholdene er gode, og hvor det endnu ikke er blevet for varmt. Fra slutningen af marts og i april bliver det meget varmt og jagten bliver sværere, og fordi der er mindre aktivitet blandt dyrene.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser