« Tilbage

Szubin

Statsreviret Szubin er på i alt 6.430 ha, hvoraf de 4.667 ha er skov mens de resterende 1.763 ha er landbrugsarealer og enge. Skoven består først og fremmest af nåleskov (92%) med spredte indslag af eg og birk. Området er hovedsageligt fladt med enkelte let kuperede områder. Szubin råder over 86 hochstande og hochsitze samt 10 foderpladser. Der er mulighed for op til 5 jægere ad gangen, men det optimale antal er 3. Drivjagterne gennemføres med deltagelse af 12 jægere eller flere og i kombination med vort revir Lutowko.

På reviret findes der både råvildt, kronvildt, vildsvin samt lidt dåvildt. Der nedlægges hvert år ca. 30 bukke, hvor gennemsnitstrofæet er af middelkvalitet men med gode muligheder for bukke over 350 gram netto. Den årlige kronhjortekvote er på 10 hjorte med gode muligheder for hjorte over 6 kg gevirvægt.
Af dåhjorte nedlægges i øjeblikket 3 pr. jagtsæson samt enkelte stykker hundyr/kalve. Der er en god bestand af vildsvin på Szubin, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem og på drivjagter i efteråret og vinteren. Der er ligeledes mulighed for de såkaldte kombijagter – altså en kombination af trykjagt og individuel jagt – for grupper på 4-6 jægere.

Szubin ligger 250 km fra grænseovergangen Kolbaskowo syd for Szczecin, 30 km fra Bydgoszcz, som er den nærmeste større by og 125 km fra Poznan, som er den nærmeste internationale lufthavn. Fra Gdansk, hvortil der også er gode flyforbindelser,  er der 210 km. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 8 timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 6 timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser