« Tilbage

Transylvanien

Dåhjort:
Alle vore revirer er på min. 7500 Ha og primært beliggende i lavere liggende områder. Områderne er ofte let kuperede, med skove, lunde og levende hegn det udgør en noget nær perfekt biotop.

Buk:
Vore bukkerevirer er beliggende i den centrale del af Rumænien og vi har også adgang til områder et par timers kørsel uden for Bucharest.  Alle vore revirer er på min. 7500 Ha og primært beliggende i lavere liggende områder, med landbrugsdrift af afgrøder som majs, solsikke, hvede og naturligvis de store enge, som råvildtet også ynder at opholde sig i. Områderne er ofte let kuperede, med skove, lunde og levende hegn det udgør en noget nær perfekt biotop for råvildt og ikke mindst en fantastisk scene for mange spændende pürsch, frem mod bukkene. Mod mindre betaling (lokal) kan der arrangeres hestevogn til brug for jagten. 

Kronhjort, bjørn og drivjagt:
Vores partner har adskillige områder i Transylvanien at vælge imellem. Han er løbende i kontakt med de lokale "game-keepers" og det er med til at sikre at vore jægere nedlægger stærke trofæer.

Gemse:
Jagten starter ofte tidligt om morgenen med opstigning, således at man fra daggry er klar med kikkert på et "hot-spot" hvorfra man har et godt overblik. Efter en god skudbar Gemse er spottet starter jagten igen. Det optimale er at man jagter langs med bjerget eller ned ad. I enkelte af områderne er der mulighed for at overnatte primitivt i en hyrde-hytte, således spares de daglige op- og ned-stigninger.

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser