« Tilbage

Tuchola

Statsreviret Tuchola er et lille men rigtig dejligt revir på i alt 4.298 ha, hvoraf de 2.453 ha er skov, mens de resterende 1.845 ha er landbrugsarealer, enge og vådområder. Skoven består først og fremmest af nåleskov (95%) med spredte indslag af eg og birk. Området er fladt til let kuperet. Floden Brda løber gennem reviret. Tuchola råder over 48 hochstande og hochsitze samt 10 foderpladser. Der er mulighed for spændende pürschjagt fra hestevogn under forudsætning af, at det bestilles i forvejen. Der kan jage fra 3-5 jægere ad gangen, afhængig af vildtart og jagtform.

På reviret findes der både råvildt, kronvildt, vildsvin samt lidt dåvildt. Der nedlægges hvert år 20 bukke, hvoraf de fleste ligger mellem 200-300 gram, men der nedlægges også bukke på over 300 gram. Den årlige kronhjortekvote er på 8 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 4-5 kg, men trofæer over 6 kg forekommer dog hvert år. Der nedlægges årligt 1-2 dåhjorte, som med fordel kan jages i kombination med jagt på hundyr og vildsvin. Der er en fin bestand af vildsvin på Tuchola, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem og på kombijagter i efteråret og vinteren.

Tuchola ligger 275 km fra grænseovergangen Kolbaskowo syd for Szczecin, 5 km fra Tuchola, 50 km fra Swiecie og 60 km fra Bydgoszcz, som er de nærmeste større byer, og 130 km fra Gdansk, som er den nærmeste internationale lufthavn. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er 8-9 timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 6 timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser