« Tilbage

Prince George

Covert Outfitting råder over 2 store jagtområder i British Columbia, som begge har en tæt bestand af sortbjørne.

Det nordlige jagtområde er beliggende ca. 2-3 times kørsel øst for byen Prince George. Området er karakteriseret ved at have et utrolig flot og varieret landskab med floder, mange søer, høje bjergtoppe og store dale, hvilket udgør et perfekt levested for sortbjørnene. I dette jagtområde kan der jage op til 4-6 jægere på samme tid og området egner sig derfor godt til større grupper.

Jagtområdet huser mange af British Columbias jagtbare vildtarter, såsom grizzly bjørn, store sortbjørne, canadisk elg, mule deer og ulv.

Vore jægere mødes med outfitteren i Prince George, hvorefter man transporteres ud til jagtområdet som er beliggende øst for Prince George. Under jagten bor vores jægere i teltcamps eller små vildmarkshytter, alt efter hvor i området der jages.

Selvom landskabet er meget kuperet og bjergrigt, kræves det ikke at man er i super fysisk form for jage sortbjørne i dette område. Succesraten på sortbjørnejagterne er høj, så tålmodighed, tillid til din jagtguide og et velplaceret skud er alt du behøver for at opnå succes på din sortbjørnejagt.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser