« Tilbage

Revir - Vinterjagt på hundeslæde

Jagtreviret er smukt beliggende ved en stor sø tæt på indlandsisen cirka 35 km fra Kangerlussuaq i Vestgrønland. Her bliver moskusokserne cirke 15% større end i Østgrønland.

Søndre Strømfjord eller på grønlandsk - Kangerlussuaq - gennemskæres af polarcirklen, dvs. at det om sommeren ikke bliver rigtigt mørkt, mens midt-vinteren kan være næsten uden lys, bortset fra månelys og det fantastiske nordlys. I marts, hvor jagterne foregår, er dagene på mere end 12 timers dagslys, og dagene bliver hastigt længere på disse breddegrader

Normalt kører man ud i grupper for at lokalisere moskusokserne. Det er på forhånd aftalt med den enkelte jæger om jagten til sidst skal foregå 1:1, eller om en eller flere andre må følge jagten på afstand. Desuden justeres ønskerne om den endelige pürsch også lige til sidst.

I vinterperioden er der desuden gode muligheder for jagt på sneharer, ryper og polarræve. Jægeren skal være meget godt påklædt, når han sidder på slæden. Komfortabelt sælskindstøj kan lejes – mod tillæg.  Dette kan bestilles ved booking af rejsen.