« Tilbage

Zamrzenica

Statsreviret Zamrzenica er på i alt 17.274 ha, hvoraf de 9.700 ha er skov, mens de resterende 7.574 ha er landbrugsarealer, enge, søer og fantastiske vådområder. Skoven består først og fremmest af nåleskov (ca. 80%), men der er også områder med eg, birk andre løvtræsarter. Området er hovedsageligt fladt med enkelte let kuperede områder. Zamrzenica råder over 125 hochstande og hochsitze samt 50 foderpladser. På individuel jagt kan jage op til 6 jægere ad gangen, mens det optimale antal jægere ved drivjagterne er 12.

På reviret findes der både råvildt, kronvildt, dåvildt og vildsvin. Der nedlægges hvert år ca. 85 bukke. Trofæmæssigt ligger de fleste på under 300 gram netto, men der nedlægges også en del bukke på over 300 gram. Den årlige kronhjortekvote er på ca. 35 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 4-5 kg. Dog nedlægges der hvert år hjorte over 6 kg, og også over 7 kg – sjældent op mod 8 kg. Dåvildtbestanden, hvoraf der nedlægges omkring 20 dåhjorte pr. sæson, er i kraftig fremgang med gode muligheder for dåhjorte over 3 kg gevirvægt - i 2016 3 hjorte tæt på 4 kg.  Der er også en god bestand af vildsvin på Zamrzenica, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem samt på de 5 årlige drivjagter, som normalt fremviser en god blandet parade med alle vildtarterne.

Zamrzenica ligger 275 km fra grænseovergangen Kolbaskowo syd for Szczecin (ca. 4 timer), 60 km fra Bydgoszcz, som er den nærmeste større by og ca. 160 km fra Gdansk, som er den nærmeste internationale lufthavn. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 8 timer. Forventet køretid fra Rostock er 6 timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser