« Tilbage

Buenos Aires

Buenos Aires er Argentinas hovedstad og er med sine knap 2,9 millioner indbyggere landets folkerigeste by. Buenos Aires byder på en blanding af sydamerikanske og europæiske sanseoplevelser, og er nok absolut bedst kendt som tangoens fødested. Hvis man er til ægte storbyferie, er Argentinas fantastiske hovedstad et absolut must. Byen byder på massevis af spændende oplevelser for besøgende, og Los Portenios, som befolkningen kaldes, er med et imødekommende sind klar på at dele byen med gæster fra hele verden.

Søger man tangoens sjæl, skal man besøge den farvede bydel La Boca. Bydelen var oprindelig indskibningshavn for italienske indvandrere, der byggede huse ud af skibsdele. Mest berømt er gaden El Carminito, der byder på huse i alle regnbuens farver. Det anbefales at besøge bydelen i en weekend, da der her er absolut mest livligt med boder i gaderne og kunstnere og tangosangere, der nostalgisk beretter om bydelens fantastiske historie. Kulturen i dette område er utvivlsomt ligeså farverig som bygningerne, og det er en enestående oplevelse.

Det ældste kvarter i Buenos Aires er San Telmo, der byder på smuk arkitektur fra kolonitiden, der med nylig renovation fremstår særdeles velbevaret. Her er de største turistmagneter de små tangodansehaller og antikmarkedet, som man finder på Plaza Dorrego om søndagen.

Buenos Aires er også ganske kendt for sine mange gode muligheder for shopping. På Calle Florida ligger de dyreste forretninger, og her skal man altså medbringe den helt store pengepung for at kunne være med. Mere prisvenligt er det på Calle Lavelle, der byder på mange forskellige forretninger.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser