« Tilbage

Vin i Mendoza

Mendoza ligger i det vestlige Argentina, og er landets absolut vigtigste vinregion. Mendoza står for intet mindre end 80 % af den samlede vinproduktion og byder på druesorter som Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Malbec, Merlot, Pinot Noir, Sauvignon Blanc og Syrah. De historiske rødder for Argentinas vinproduktion skal findes mere end 400 år tilbage i tiden, hvor Mendoza med sine 300 solrige dage om året blev betragtet som et ideelt sted for vinproduktion. Hurtigt oplevede regionen en stigende vækst, og i dag finder man altså mere end 1500 vingårde i de forskellige dele af Mendoza. En lang række af disse er familieejede vingårde.

Flere af disse vingårde tilbyder gæster at aflægge besøg, hvor man kan få et unikt indblik i vinproduktionen. Alene udsigten udover vinmarkerne med de smukke, sneklædte Andesbjerge i baggrunden er en fantastisk oplevelse. Det er bestemt anbefalelsesværdigt at tage del i en vinsmagning ved besøget, da man her får den fulde oplevelse af Argentinas vinproduktion, som i øvrigt heller ikke er helt ukendt herhjemme.

Som by alene er Mendoza bestemt heller ikke kedelig. Karakteristisk for byen er de mange springvand, vandingskanaler, træer og grønne områder, der er med til at skabe en fantastisk stemning. For vinelskere bør Mendoza så absolut være en del af rejseprogrammet i Argentina.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser