Jagt på Afghansk ræv | Læs om den afghanske ræv her
« Tilbage

Afghansk ræv

Videnskabeligt navn: Vulpes cana

Underarter: Ingen

Udbredelse: Østlige Iran, Afganistan, Pakistan, Turkmenistan.

Levested: Minder meget om ræven, men er mindre økologisk fleksibel. Formodentlig på tilbagegang p.g.a konkurrence fra den almindelige ræv.

Beskrivelse: Mindste repræsentant af Vulpes familien med en kropsvægt på kun 4 Kg og en længde uden hale (40 cm) op til 50 cm og en skulderhøjde på knapt 30 cm.

Jagtmetoder: Med hunde, fælder og ved lokkemad.

Jagtbar i: I udbredelsesområdet

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser