Jagt på Afrikansk Hulepindsvin finder sted i sydlige Afrika
« Tilbage

Afrikansk Hulepindsvin/Afrikansk Lycalopex

Videnskabeligt navn: Hystrix africae-australis

Underarter: Ingen

Udbredelse: Subsaharisk Afrika, undtagen ørkenen i Namibia. Nord til det sydlige Kenya og Gabon.

Habitat: Findes i de fleste områder med vegetation, op til 200 m over havoverfladen. Foretrækker klipper, hvor den kan finde dække i huler og fordybninger i løbet af dagen.

Beskrivelse: Den største gnaer i denne region, med dens karakteristiske lange (op til 50 cm) baglænsrettede pigge. Generelt brun i farve med lange, hvide børster langs nakken. Kroppen er 65 -85 cm, vægten 18 -30 kg. Typisk er hunen større end hanen.

Jagtmetode: Pürsch.

Jages i: Sydafrike, Zimbabwe

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser