Argentinsk gråræv | Læs alt om den her
« Tilbage

Argentinsk gråræv

Videnskabeligt navn: Dusicyon griseus

Underarter: 7 Underarter er beskrevet.

Udbredelse: Ecuador, nordlige Chile og nordlige Argentina.

Levested: Bjerg- og Pampas-landskaber.

Beskrivelse: Rævestort rovdyr med en kropsvægt på indtil 4,4 Kg og en længde uden Hale på knapt 70 cm.

Jagtmetoder: Med hunde og fælder.

Jagtbar i: Ikke interessant jagtvildt

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser