Banteng | Stor bøffel med udbredelse i Sydøstasien
« Tilbage

Banteng

Videnskabeligt navn: Bos javanicus

Underarter: 3 Underarter: 1. Bos j. birmanicus: Østassam, Bangladesh, Burma, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Malaysia. 2. Bos j. javanicus: Java, Bali. Indført til Nordaustralien. 3. Bos j. lowi: Borneo Er dometiceret i vid udstrækning (Indonesien).

Levested: Fugtige og tørre skove, men også sumpe og regnskov.

Beskrivelse: Stor bøffel, mindre kompakt end vandbøflen. Pelsen er brun og vægten nærmer sig 800 kg. Skulderhøjde, indtil 180 cm og længde uden hale (85 cm) 225 cm.

Jagtmetode: Pürschjagt.

Jagtbar i: Nordaustralien. Ingen beskyttelse.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser