Den ekstremt sjældne bjergtapir | Info her
« Tilbage

Bjergtapir

Videnskabeligt navn: Tapirus pinchaque

Underarter: ingen

Udbredelse: Findes kun i få områder i Andesbjergene omkring den colombiske venezuelanske grænse. Levestederne er truet af kvægdrift.

Levested: Forekommer i højder over 2.500 meter. Søger ind i tætte kratskove, ofte nær snegrænsen i bjergskove.

Beskrivelse: Kropsvægt indtil 250 Kg. Kropslængde over 2 meter. Pels mørkebrun med kraftig behåring (Kaldes også uldtapir), hvidlige læber. Ellers er arten temmelig ukendt.

Jagtmetoder: I alt skønnes det at der kun findes i alt 2000 individer, inkl. Zoologiske haver. - totalfredet. Washingtonkonventionens liste I.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser