Bushbuck, Harnessed
« Tilbage

Bushbuck, Harnessed

Videnskabeligt navn: Tragelaphus scriptus scriptus

Underarter: En af otte underarter af bushbuck

Udbredelse: Vest/central Afrika fra Senegal i vest til det sydlige Chad i øst til Congo i syd.

Levested: Foretrækker tæt bush, altid tæt på permanent vand

Beskrivelse: Den mindste underart af bushbuck, med en skulderhøjde på 66-76 cm og en vægt på 32-45kg. Dyret er kastanjet rødt i farve med et fremtrædende "sele" mønster med hvide pletter og striber på siderne. Hunnen er lysere i farve med mere iøjnefaldende "seler".

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Burkina Faso

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser