Tag til Sydafrika på jagt efter en Cape Grysbuck
« Tilbage

Cape Grysbuck

Videnskabeligt navn: Raphicerus melanotis

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Sydafrika.

Levested: Tæt bush og høje græsbevoksninger.

Beskrivelse: Lille antilope med en vægt på 8 - 12 kg og en skulderhøjde, der normalt ikke overstiger 50 cm. Grysbucken er gråbrun med hvide aftegninger over øjnene og under halsen. Hornene, der er meget små, er sorte med små tværgående riller.

Jagtmetode: Pürsch, lokkekald eller walking-up med haglbøsse.

Jagtbar i: Sydafrika.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser