Civet | Udbredt i Afrika syd for Sahara
« Tilbage

Civet Cat

Videnskabeligt navn: Virerra civetta

Underarter: Der findes en del underarter til viverra civetta. De beskrives ikke her, da de kun har ringe eller ingen betydning som jagttrofæer.

Udbredelse: I de fleste afrikanske lande syd for Sahara.

Levested: Træffes i de fleste typer terræn.

Beskrivelse: Mellemstort dyr, der ligner en mellemting af en mår og en grævling. Civet'en vejer op til 20 kg og kan opnå en højde på ca. 40 cm.

Jagtmetode: Nedlægges ofte som "sidegevinst" i forbindelse med leopardjagt.

Jagtbar i: De fleste afrikanske lande med trofæjagt.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser