Abbott's Duiker | En svært tilgængelig jagt
« Tilbage

Duiker, Abbott's

Videnskabeligt navn: Cephalophus spadix

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Nordlige del af Tanzania.

Levested: Skovklædte bjergskråninger.

Beskrivelse: Middelstor antilope med en kropsvægt på 55 - 65 kg. og en skulderhøjde på ca. 65 cm. Abbott's duiker har en mørkebrun pels over hele kroppen med undtagelse af hovedmasken, der er grå.

Jagtmetode: Normalt anstand og pürsch men kan som en del andre duiker arter jages ved, at man lokker dem ind på skudhold ved at efterligne et mindre dyrs dødsskrig.

Jagtbar i: Det nordlige Tanzania i svært tilgængelige bjergegne.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser