Jagt på Blackfronted Duiker i den tætte regnskov
« Tilbage

Duiker, Black-fronted

Videnskabeligt navn: Cephalophus nigrifrons

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Cameroun, Congo, CAR, Zaire, Gabon.

Levested: Tæt regnskov.

Beskrivelse: Lille rødbrun antilope med en kropsvægt på ca. 10 - 15 kg. og en skulderhøjde på 40 - 45 cm. Har som en del af duikerarterne en karakteristisk hårtot mellem hornene. Black-fronted Duiker har fået sit navn på grund af en bred sortbrun stribe, der løber fra snude til hornbaserne.

Jagtmetode: Normalt anstand og pürsch men kan som en del andre duiker arter jages ved, at man lokker dem ind på skudhold ved at efterligne et mindre dyrs dødsskrig.

Jagtbar i: Cameroun, C.A.R.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser