« Tilbage

Duiker, Peter's

Videnskabeligt navn: Cephalophus callipygus

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Fra Cameroun i vest på tværs af det afrikanske kontinent til Kenya i Øst.

Levested: Se red-flanked duiker.

Beskrivelse: Lille rødbrun antilope med en kropsvægt på ca. 20 kg. og en skulderhøjde på 50 - 60 cm. Har som en del af duikerarterne en karakteristisk hårtot mellem hornene (ikke så lang som hos andre arter) .

Jagtmetode: Normalt anstand og pürsch men kan som en del andre duiker arter jages ved, at man lokker dem ind på skudhold ved at efterligne et mindre dyrs dødsskrig.

Jagtbar i: Cameroun, CAR og det nordlige Tanzania