Det lille Dværgvildsvin fra Himalaya
« Tilbage

Dværgvildsvin

Videnskabeligt navn: Sus savanius

Underarter: ingen

Udbredelse: Ved foden af Himalaya, Nepal, Assam, Sikkim, Bhutan.

Levested: Overvejende på højt beliggende græssavanne.

Beskrivelse: Et meget lille op til 10 kg tungt vildsvin med grå til rødbrun pels. Kropslængden uden hale(5 cm) 70 cm, samt en skulderhøjde på maksimalt 28 cm.

Jagtmetode: ukendt

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser