« Tilbage

Dværgvildsvin

Videnskabeligt navn: Sus savanius

Underarter: ingen

Udbredelse: Ved foden af Himalaya, Nepal, Assam, Sikkim, Bhutan.

Levested: Overvejende på højt beliggende græssavanne.

Beskrivelse: Et meget lille op til 10 kg tungt vildsvin med grå til rødbrun pels. Kropslængden uden hale(5 cm) 70 cm, samt en skulderhøjde på maksimalt 28 cm.

Jagtmetode: ukendt