Elefanten fra Oceanien | Asiasisk elefant
« Tilbage

Elefant (Oceanien)

Videnskabeligt navn: Elephas maximus

Underarter: 4 Underarter: 1. Elephas m. maximus: Srilanka. 2. Elephas m. bengalensis: Nepal, Indien, Kina, Burma 3. Elephas m. sumatranus: Sumatra, Java, Borneo 4. Elephas m. hirsutus: Malaysia.

Levested: Lavland til bjergskove (såvel regnskov og mere tørre skovområder), savanne og græssteppe.

Beskrivelse: Er mindre end den afrikanske elefant (Loxodonta africana), har mindre ører og har kun gribefinger øverst i snabelmundigen. Kun tyrene har stødtænder. Snabelen er mere rund og stærkere end hos den afrikanske elefant. Kropsvægt op til 5000 kg, Kropslængde uden hale(150 cm) 650 cm, samt en skulderhøjde op til 300 cm.

Jagtmetode: Pürschjagt med jagtelefant. Er overalt i udbredelsesområdet  fredet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser