Den europæiske elg | Få alt din information her
« Tilbage

Elg/Moose (Europa)

Videnskabeligt navn: Alces alces

Underarter: Ingen i Europa.

Udbredelse: Norge, Sverige, Finland, Rusland, Polen, Tjekkiet.

Levested: Skovområder. Gerne i forbindelse med søer, moser eller sumpområder.

Beskrivelse: Stor hjorteart (den største) der opnår en skulderhøjde på op til 220 cm og en vægt på 200 - 400 kg. Farven på pelsen er mørkebrun. Elgen kendes let på størelsen, de meget lange ben samt den karakteristiske overhængende overlæbe. Med hensyn til geviret tales der om to typer: Den palmate, hvor geviret er skovlformet, og den cervine hvor geviret er forgrenet.

Jagtmetode: Pürsch, anstand eller drivjagt.

Jagtbar i: I Norge, Sverige, Finland og Rusland.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser