Eritrean Gazelle | Den lille Gazelle fra Redsee Hills
« Tilbage

Eritrean Gazelle/Heuglins gazelle

Videnskabeligt navn: Gazella d Littoralis

Underarter: Er en underart af Dorcas gazelle (Gazella dorcas).

Udbredelse: Sudan (Redsee Hills).

Levested: Stenet ørken ved foden af Redsee Hills.

Beskrivelse: Lille gråbrun gazelle (den mindste af de afrikanske gazeller) med en højde på 50 - 60 cm og en vægt på 15 - 20 kg.

Jagtmetode: Pürsch eller drivjagter.

Bedste Trofæ: 30 1/8 Point.

Jagtbar i: Sudan.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser