Firehorns-antilope | Lille antilope med fire horn
« Tilbage

Firehorns-antilope

Videnskabeligt navn: Tetraceros quadricornis

Underarter: Ingen

Udbredelse: Indiske subkontinent, ligeledes Bangladesh, Assam og Sri Lanka.

Levested: Åbne skove i nærheden af vand.

Beskrivelse: Lille, 4 hornet antilope, vejer op til 22 Kg. Pelsen er gråbrun med en lys underside. Kropslængden uden hale (15 cm) er 126 cm og skulderhøjden på 65 cm.

Jagtmetode: Pürschjagt, anstandsjagt, jagt med hund og drivere.

Jagtbar i: EU-fredningsbestemmelser L 61 af 3.3.´97 (CITES): beskyttelsesstatus C