Flagermuseøre ræv | Oplysninger om dyret fås her
« Tilbage

Flagermuseøre ræv

Videnskabeligt navn: Otocyon megalotis

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Sydafrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Tanzania, Kenya, Uganda, Somalia og Sudan.

Levested: Åben bush, semi-ørken og ørken.

Beskrivelse: Mindre rævelignende dyr der vejer op til 5 kg og måler 35 cm overskuldrene. Pelsfarven er gråbrun med undtagelse af benene, der antager en mørkere brun farve. Ørerne er meget store og tragtformede, og bruges til at lytte sig frem til mus og insekter i jorden.

Jagtmetode: Pürsch. Bat-eared Fox jages ikke meget da den i mange områder betragtes som et nyttedyr, da den spiser insekter, rotter, mus og mindre slanger.

Jagtbar i: Namibia.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser