« Tilbage

Gaffelhjort

Videnskabeligt navn: Hippocamelus indtilulcus

Underarter: ingen

Udbredelse: Provinserne Aysen og Magallanes (Chile), Rio Negro, Chubut og Santa Cruz (Argentina).

Levested: Højalpine Enge.

Beskrivelse: Middelstor hjort med gaffelgevir, kropsvægt indtil 70 Kg, kropslængde uden hale (15 cm) indtil 1,70 meter, skulderhøjde indtil 90 cm, brunlig pels, hvidligt spejl.

Jagtmetoder: Tidligere med hunde, i dag Totalfredet.