Gazelle | Udbredt i dele af den arabiske verden
« Tilbage

Gazelle

Videnskabeligt navn: Gazella gazella

Underarter: Der er beskrevet 3 underarter.

Udbredelse: Sinai, Sydarabien, Yemen, og på øerne i det røde hav: Farsan og Hanish.

Levested: Åbne buskstepper i nedre og kuperede områder indtil 1.800 meters højde.

Beskrivelse: En indtil 35 Kg tung gazelle med gråbrun pels med tydelige mørkere striber på flankerne og en lysere underside, lyst bånd på oversiden af kroppen. Skulderhøjde, indtil 80 cm. Kropslængde uden hale (20 cm) ca. 1 meter.

Jagtmetoder: Tidligere fra hest eller jagt med ørne. I dag fredet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser