Jagt på Grant's Gazelle i Etiopien og Tanzania
« Tilbage

Grant's Gazelle

Videnskabeligt navn: Gazella granti

Underarter: Gazella petersi, Gazella brighti, Gazella robertsi.

Udbredelse: Fra syd Somalia til de sydlige dele af Tanzania.

Levested: Græssletter og åben bush.

Beskrivelse: Middelstor gazelle med en skulderhøjde på 95 cm og en vægt på 60 - 85 kg.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Tanzania, Ethiopien

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser