Grey Rhebok | Lille antilope fra Sydafrika
« Tilbage

Grey Rhebok

Videnskabeligt navn: Pelea capreolus

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Sydafrika.

Levested: Holder til i bakkelandskaber med højt græs.

Beskrivelse: Lille antilope med en skulderhøjde på 70 cm og en vægt på 25 - 30 kg. Skindets farve er lys beige og hårlaget meget blødt. Hornene der er sorte er meget tynde. Hornene må nærmest betragtes som rette. (på enkelte individer med en svag krumning fremover).

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: Sydafrika.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser